Openingstijden:
Maandag - Zondag 24/7

Warmte en warm water door het hele huis wordt een koud kunstje!

Tijdens de hittegolven, die Nederland deze zomer in zijn greep hebben gehouden, zal menig Nederlander een koude douche als een welkome afwisseling hebben gezien. Maar de rest van het jaar douchen we ons toch liever met warm water. Als we onder de douche staan, willen we liefst ook tegelijkertijd warm water hebben aan de wastafel en in de keuken. En uiteraard, naar goed Nederlands gebruik, mag dat niet teveel kosten.

De cv-ketels van AGPO Ferroli zijn speciaal ontworpen om aan de toenemende vraag naar warmte en warm water door het hele huis te voldoen. AGPO Ferroli maakt onderdeel uit van de Italiaanse multinational Gruppo Ferroli en is onder andere gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige cv-ketels en zonlichtsystemen.

Nieuwe Range CV-ketels

De nieuwe range ketels, de Megalijn, bestaat uit de MegaDens en MegaLux. De MegaDens is een ketel die comfort en rendement combineert en zo een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding realiseert. Wilt u n—g meer comfort, dan biedt AGPO Ferroli de MegaLux. Deze ketel is nog beter geschikt voor grotere en luxere woningen. De MegaLux levert in combinatie met een boiler tot 25 liter water van 40¡C per minuut. AGPO Ferroli heeft ook nog naar het ontwerp van de ketels gekeken. In het verleden waren cv-ketels vooral grote witte dozen, die teveel plek innamen op zolder. AGPO Ferroli levert zowel de MegaDens als de MegaLux in diverse compacte uitvoeringen, zodat ze in elk huis passen.

Zonlicht is geld waard

AGPO Ferroli levert ook zonlichtsystemen en is in Nederland zelfs al meer dan zeventien jaar marktleider op het gebied van thermische zonlichtsystemen in de woningbouw. Thermisch wil zeggen dat het zonlicht omgezet wordt in warmte voor het gebruik van warm water. Met een AquaSol 4 zonlichtsysteem van AGPO Ferroli profiteert u zomer Žn winter optimaal van de gratis energie die de zon u geeft. Zelfs een waterig winterzonnetje kan al voldoende energie opleveren om het tapwater te verwarmen. Dit kan een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren. Zonlichtenergie is bovendien vrijwel de enige manier om, na goede isolatie en installatie van een HR-combiketel, het gasverbruik verder te beperken. Zeker met het oog op de stijgende gasprijzen in de toekomst iets om rekening mee te houden. Door de vele toepassingsmogelijkheden is er altijd wel een zonlichtsysteem dat bij uw situatie past.

Agpo Ferroli en Dealers

Door het gehele land staan installateurs klaar om de producten te leveren en te installeren. Via de dealers is het mogelijk om een cv-ketel te kopen, te laten installeren en in termijnen te betalen. Voor meer informatie over AGPO Ferroli, de producten en voor brochures en dealeradressen, kijk op www.agpoferroli.nl. Bellen kan ook 076-5725740 of mailen naar info@agpoferroli.nl